Droom je over het dragen van make-up die altijd zal blijven zitten, ook ongeacht het weer?
Ben je niet zo handig in het aanbrengen van make-up of vindt je het tijdrovend?
Wil je je ogen optisch liften, zodat ze groter lijken?
Wil je gewoon uit je bed willen stappen met het perfecte gelaat?

Dan is permanente make-up echt iets voor jou!

Wat is permanente make-up, ook wel kortweg PMU genoemd?

Je kunt het vergelijken met een tatoeage, maar is dan niet blijvend. Op een duur verdwijnt de kleurstof. De permanente make-up wordt aangebracht met kleine naaldjes in de bovenste laag van lederhuis. Zo heb je altijd de perfecte wenkbrauwen en oogopslag. Je hoeft ze nooit meer met een potlood bij te kleuren. Perfect dus als je bijvoorbeeld weinig tijd en/of geen zin hebt om veel tijd aan je make-up te besteden. Of je thuis bent of op reis, op het strand zit of net onder de douche vandaan komt, je ziet er altijd verzorgd uit.

Wenkbrauwen karakteriseren je gezicht en geven het een bepaalde uitstraling want elke vrouw of man wil graag prachtige volle wenkbrauwen.
Wanneer jouw wenkbrauwen niet "perfect" zijn en je wilt dit juist zo graag, dan is permanent make-up wenkbrauwen door middel van hairstrokes en /of schaduw behandeling de oplossing!

Een nieuwe behandeling bestaat uit 3 behandelingen, niet alleen om zo het mooiste (kleur) resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van uw permanente make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd (3 behandelingen), maar geeft een verfijnder resultaat. Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 6 weken. Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een nabehandeling te ondergaan na 1 á 1,5 jaar.

Hoe ga ik te werk?

Eerst overleggen we met elkaar.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden bij het aanvbrengen van de wenkbrauwen en/of eyeliner.
Voordat ik de permanente make-up ga aanbrengen, teken en bespreek ik de vorm en kleur die bij jouw gezicht past.
Op het moment dat we beide tevreden zijn, gaan we van start. Zo krijg je precies het model die je wenst!

Een mooie wenkbrauw is opgebouwed vooral uit 3 aspecten: de vorm, de kleur en de creativiteit van het pigmenteren van de haartjes.

Wenkbrauwen hairstrokes techniek
Hairstrokes geven het effect van natuurlijke ogende wenkbrauwen. De fijne lijntjes lijken op de structuur van jouw eigen wenkbrauwen. Het maakt niet uit of je wel of geen haartjes hebt. Het tekenen van hele dunne haartjes gebeurd met (verschillende) naaldjes. Dit kan bij elke huidtype.

Wenkbrauwen schaduw techniek
Het effect van deze techniek is alsof je met de wenkbrauwpotlood de wenkbrauw heeft ingekleurd. Het is compacter dan de hairstrokes techniek, ziet er uit alsof er met een zacht potloodje de wenkbrauw is in geschaduwd.

TYPE EYELINERS

Infralash
Ik maak bij de eyeliners onderscheid tussen infralash en eyeliner. Bij infralash wordt er een lijn geplaatst tussen de wimperhaartjes. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke open oogopslag. Je wimpers zullen langer lijken en je ogen groter en sprekender.

Mocht je toch iets meer volume willen kan jij kiezen voor een eyeliner. Dit is infralash uitgebreid met een lijn boven je wimpers. Je kan hierbij kiezen welke dikte je wilt.

Mocht je vaker een gekleurde eyeliner plaatsen dan kan je kiezen voor 2 kleuren. Dan wordt er een strakke zwarte lijn geplaatst tussen de wimperhaartjes, met daarboven een eyeliner in de gewenste kleur.

Eyeliner Medium
Hier is de eyeliner meer aanwezig, 1 of 2 lijntjes boven de infralash.

Eyeliner Large
Hier komen 3 of 4 lijntjes boven de infralash

VOORZORG INSTRUCTIE
Het is verstandig de dagen voor jouw behandeling rekening te houden met het volgende:

NAZORGINSTRUCTIE

Tijdens het zetten van permanente make-up wordt de huis iets beschadigd waardoor er wondjes ontstaan. Als je de permanente make-up goed verzorgt duurt het minimaal 4 weken tot de behandelde huid goed genezen is.

Behandel de permanente make-up als volgt:

  1. Houd de behandelde huid 3 dagen droog, dus geen water of reinigingsproducten, sauna en fanatiek sporten
  2. 7-10 dagen niet met de huid in de volle zon en/ of zonnebank
  3. Wij adviseren bij wenkbrauw als je de zon in gaat deze te beschermen met een zon beschermer
  4. Heb je last dat de huid iets trekt dan kun je gerust één keer per dag bepanthen zalf aanbregen (bij voorkeur 's avond), tot het trekkende (strakke) gevoel voorbij is. Bepanthen werkt ook genezend
  5. De afgestoten pigment "kostjes" niet er af trekken en/of krabben bij jeuk, er is dan een kans op littekens en je kunt het pigment er uit trekken.

Als u vragen heeft, neem gerust contact op. Ik help u graag verder.